Wie is Spruitt?

Sietske Bakker,

37 jaar, woonachtig in Breda. Ik heb een passie voor groei en ontwikkeling van mensen en zet graag iets in beweging!

Iedereen kan groeien. Het mooie is, dat ieder mens of kind groeit op zijn eigen manier en eigen tempo. Ik richt me op ouders en volwassenen die met kinderen werken.

Met mijn ervaring en kennis, lever ik graag een bijdrage aan het persoonlijke  groeiproces van ouders en of professionals. Zelf ben ik ook moeder van 2 mooie dochters van 4 en 8 jaar.

Uitdaging

Kennis is beschikbaar, vooral digitaal. Die kennis en informatie alleen lezen en opslaan, heeft voor mij weinig waarde. Deze informatie vertalen, uitproberen en toepassen in mijn trainingen en coaching vind ik juist fantastisch om te doen.

Ons brein is immers niet gemaakt om vol gestopt te worden met informatie, maar is gemaakt om zelf na te denken over alles wat je tegenkomt in de wereld om je heen.

Wat is mijn achtergrond?

Ik ben trainer, pedagoog en coach. Ik ben werkzaam als innovatie en onderwijsadviseur bij CED groep in Rotterdam. Daarnaast heb ik dit bedrijf waarbij ik me vooral richt op persoonlijke ontwikkeling van individuen en samenwerking in teams.

De HBO-opleidingen Culturele en maatschappelijke vorming en Pedagogiek heb ik afgerond, waarbij ik ook mijn tweedegraads lesbevoegdheid heb gehaald (zie  CV). 

Ik volg de Kleine Tiki een coach-opleiding om mijn creatieve coachvaardigheden met groepen en mens individueel te verdiepen en verbreden.

Ik haal inspiratie uit;

-Creatieve bronnen zoals muziek, kunst, dans, beweging en de natuur.

-De gesprekken die ik voer met ouders, proffesionals en kinderen. In gesprek zijn levert weer ander inzichten en/of bevestiging op.

-Mijn eigen gezin. Door aandachtig te kijken en te luisteren naar mijn eigen kinderen van 4 en 8 jaar, laten ze mij kijken vanuit een ander perspectief naar de wereld.

-Kennis vanuit de pedagogiek, de (sociale of neuro) psychologie, het onderwijs en de kinderopvang.

Deze inspiratiebronnen verwerk  ik mijn trainingsaanbod en pas ik toe als coach. Door vragen te blijven stellen en zelf actief op zoek te gaan naar antwoorden bewandel ik graag nieuwe wegen.

Kernwoorden die bij mij passen zijn: enthousiast, persoonlijke aandacht, toegankelijk, passie voor kinderen, gedreven, avontuurlijk, creatief.

Samen meer bereiken

In een gesprek komen we erachter wat we voor elkaar kunnen betekenen. klik hieronder op mijn contactgegevens en laat een bericht achter.

Bekijk mijn contactgegevens