Ouders en kinderen

Advies en coaching ouders en kinderen:

*Inzicht in het contact met je kind of kinderen.

Hoe een kind of hoe kinderen zich voelen laten ze zien door hun gedrag. Door middel van verschillende filmopnames kijken en vergelijken we hoe het contact verloopt. Wat laat jouw kind of kinderen zien en hoe kun je dat contactmoment passend begeleiden? Wat hebben jullie nodig? Hoe kun je je kind of kinderen blijven volgen en ook sturend zijn?

*Inzicht in de ontwikkeling van jouw kind

Ik kom kijken (filmen) naar jouw kind. Ik zie  jouw kind in verschillende situaties; tijdens het spelen, aan tafel, tijdens het samen spelen of buiten.Ik maak een verslag over de ontwikkelingsgebieden van jou kind, die ik heb waargenomen. (Denk taal, emotionele of creatieve ontwikkeling) Dit bespreken we samen.

*Inspiratie en advies over inrichting, activiteiten en speelgoed.

Welk speelgoed sluit aan bij de ontwikkeling van een baby, een peuter of een kind van 12 jaar? Om een hele (vakantie)dag of dagen met je kinderen bezig te zijn, vraagt ook iets van jou als ouder. Welke activiteiten en materialen is vanuit de ontwikkeling van een kind geschikt en waarom?We bespreken samen hoe de thuissituatie eruit ziet en hebben samen een adviesgesprek.

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Neem contact met me op...

Samen meer bereiken

In een gesprek komen we erachter wat we voor elkaar kunnen betekenen. klik hieronder op mijn contactgegevens en laat een bericht achter.

Bekijk mijn contactgegevens